Imprimă această pagină

Secţia Neurochirurgie

Secția Neurochirurgie, cu 30 de paturi, de interes interjudețean, cu experiență vastă în traumatologia cranio-cerebrală și vertebro-medulară este situată la etajul X al Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.
Echipa formată din 2 medici primari abordează toată patologia specifică, inclusiv malformații vasculare cerebrale, tumori sub și supratentoriale, coloana cervicală, hidrocefalia, tumori vertebrale, discopatia vertebrala în fază chirurgicală etc.

Colaborarea deosebită cu Compartimentul de Imagistică face ca promptitudinea răspunsului la urgențele majore sa fie greu de depășit, colaborarea cu Secția de Oncologie medicală în tratamentul complex al tumorilor cerebrale operate a dus, de asemenea, la rezultate deosebite.
Activitatea de un volum și complexitate deosebite este posibilă doar datorită eficienței colectivului, îndelung exersată de-a lungul anilor.
Secția Neurochirurgie dispune de o Sală de Operații proprie, recent modernizată, cu instalație de apă sterilă, aparat de anestezie, ambele de ultimă generație, microscop operator, instrumentar specific, sistem spot operator cu lumină rece etc.

Medici în cadrul Secției de Neurochirurgie:

1. Dr. Budulan Gheorghe – Medic Șef Secție Neurochirurgie, Medic Primar Neurochirurgie
2. Dr. Pop Vasile – Medic Primar Neurochirurgie

Asistent șef: Turda Grigor

Bloc Operator, Sala de Neurochirurgie

Vaporizor sevoflurane - Aparat anestezie cu monitor Delta

Sala de Neurochirurgie

 

 

Galerie de imagini