Programări Ambulatoriu Integrat

Programări online

Vă puteți face o programare online , zilnic, de luni până vineri între orele 10.00-18.00, completând formularul de mai jos.

Dacă nu există bilet de trimitere , vă rugăm menționați aceasta în secțiunea Observații deoarece în această situație puteți beneficia de un consult contracost.

ATENȚIE!!! Vă rugăm să luați în considerare faptul că formularul reprezintă o solicitare în vederea stabilirii unei programări. După transmiterea mesajului de către dumneavoastră, în cursul zilelor lucrătoare, în interval de 24 h, un reprezentant al nostru va veni cu un răspuns privind solicitarea trimisă.
Vă rugăm să așteptați confirmarea înainte de a vă prezenta la Spital.
Pentru programări urgente, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Actele necesare pe care trebuie să le aveția asupra dumneavoastră în vederea efectuării consultului sau investigației sunt:

  • Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic specialist
  • Cardul de sănătate sau alt document care dovedește calitatea de asigurat
  • Act de identitate sau pentru copii certificatul de naștere
  • Pentru eliberarea concediului medical - adeverință cu menționarea numărului de zile de concediu medical de care a beneficiat salariatul în ultimele 12 luni.

Programul de activitate poate fi consultat AICI.

Câmpuri obligatorii *

 

Feedback

Atenţie! Sesizările anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petiţionarului (nume, prenume şi domiciliu / adresă e-mail) nu se iau în considerare şi vor fi clasate.”

Localizare pe hartă

Top