LUCREȚIA TITIRCĂ, fosta asistentă șefă a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a părăsit această lume

LUCREȚIA TITIRCĂ, fosta asistentă șefă a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a părăsit această lume în dimineața zilei de marți, 26 iulie 2016, chiar din instituția pe care a slujit-o cu devotament zeci de ani. Un suflet blând și bun și-a luat zborul către Cer, un om deosebit a plecat dintre noi în lumea celor drepți.
LUCREȚIA TITIRCĂ, un pilon de bază al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare este acum alături de îngeri și, de acolo de Sus, va continua să vegheze asupra noastră.
Nu o vom uita niciodată pe cea care a fost asistentă-șefă a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, ale cărei teste pentru examinarea asistenților se folosesc și acum la concursurile organizate de instituția noastră, iar cărțile care le-a semnat de-a lungul vieții reprezintă bibliografie de studiu atât pentru viitorii asistenți, cât și pentru angajații unității medicale.
LUCREȚIA TITIRCĂ a practicat meseria de asistent cu o pasiune care s-a materializat în lucrări științifice și activități practice, rămânând în amintirea multor angajați ai Spitalului Județean de Urgență Baia Mare ca mentorul care i-a format ca asistenți și oameni.
Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima întregul nostru regret pentru această pierdere incomensurabilă. Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate și suntem cu sufletul alături de rudele îndurerate.
Dumnezeu să îi dea LUCREȚIEI TITIRCĂ odihnă veșnică în Lumea Celor Drepți.
Colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Localizare pe hartă

Top