Imprimă această pagină

7 aprilie 2017 - Ziua Mondială a Sănătății. La mulți ani tuturor celor care poartă cu demnitate halatele albe!

De Ziua Mondială a Sănătății, conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare transmite cele mai sincere felicitări, urări de bine, sănătate, fericire şi succese neîntrerupte tuturor celor care activează în sistemul de sănătate. 
Ziua Mondială a Sănătăţii se celebrează în fiecare an, în data de 7 aprilie, pentru a marca întemeierea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în anul 1948. Profesia de medic, asistent medical şi farmacist este considerată una dintre cele mai nobile meserii din lume, dar și una care implică o responsabilitate inegalabilă. Fiecare dintre aceștia are un rol vital pentru a transforma un pacient bolnav într-un om sănătos. 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, transmitem aprecierea noastră întregului personalul medical din sistemul românesc de sănătate și, în special, tuturor angajaților Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, pentru efortul constant si sacrificiul pe care îl depun clipă de clipă pentru un scop unic și comun: salvarea de vieți omenești. 
În această zi atât de importantă pentru sistemul medical, transmitem un sincer și călduros “La Mulţi Ani!”, medicilor, cadrelor sanitare şi tuturor celor implicaţi clipă de clipă în salvarea de vieţi omeneşti. Aducem mulţumiri pentru întreaga activitate depusă cu profesionalism și abnegație, pentru implicarea continuă în prevenirea, diagnosticarea, tratarea şi oferirea de îngrijiri medicale de calitate.
Celor care purtați cu multă demnitate halatele albe, celor care vă puneți viața în slujba pacienților voștri, celor care vă perfecționați neîntrerupt pentru a realiza noi intervenții medicale inedite, celor care căutați neobosiți noi medicamente pentru a învinge bolile, vă mulțumim! Vă dorim tuturor multă sănătate alături de cei dragi și doar realizări mărețe, atât în plan personal, cât și în plan profesional. 
De Ziua Mondială a Sănătății primiți cele mai sincere urări de bine și respectele noastre pentru tot ce faceți din calitatea de salvatori de vieți omenești! Pentru întreaga voastră activitate trecută, prezentă și viitoare, vă mulțumim! La mulți ani!

Biroul de presă al ”Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare