Spitalul Județean “Dr. Constantin Opriș” vă invită la Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI”

Peste 30 de experți în medicină și situații de urgență vor susține lucrări în Baia Mare, în perioada 26-28 ianuarie 2017, la cea de-a II-a ediție a Simpozionului "Medicina de Urgență Azi".
Simpozionul este organizat de către Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș”, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gh. Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Evenimentul va debuta în cursul zilei de joi, 26 ianuarie, cu un remarcabil exercițiu de salvare, la baza pârtiei de schi din stațiunea Șuior. După acest moment, participanții vor beneficia de o seară cu specific maramureșean.
Pentru următoarele două zile, s-a pregătit o listă întreagă de expuneri a unor teme de interes, în zona medicinei și situațiilor de urgență, prezentate de cele mai de seamă personalități în domeniu.
Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚA AZI” se dorește să devină o tradiție pentru județul Maramureș. Se află la cea de-a II-a ediție și reunește, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă, din întreaga țară.
Prima ediție a avut loc în anul 2015, coroborată cu manifestările prilejuite de împlinirea a 5 ani de SMURD.
Programul simpozionului, modalitățile de înscriere, precum și alte informații despre eveniment, regăsiți accesând site-ulwww.sptmm.ro
Pentru noi, schimbul de informații și experiență, constituie URGENȚĂ!

Biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș Baia Mare”

Localizare pe hartă

Top