Premieră pentru Baia Mare: Problemele mămicilor, prezentate direct managerului Spitalului Județean de Urgență, Sorina Pintea

De prea multe ori, între cetățeni și decidenții instituțiilor publice, unica modalitate de dialog este celebrul “Caiet de Sugestii și Reclamații”. Această metoda de comunicare, însă, nu este întotdeauna cea mai eficientă. Pentru prima dată, în rândul unităților spitalicești din Baia Mare, managerul Spitalului Județean, ec. Sorina Pintea a decis să dea viață comunicării. A inițiat, astfel, o primă întâlnire cu reprezentantele mămicilor din orașul nostru, ca răspuns la nevoia acestora de a-și expune problemele, propunerile și nelămuririle referitoare la serviciile medicale, specifice mamei și copilului. De asemenea, au existat și o serie de cuvinte apreciative față de condițiile și dotările existente în spital.
Întâlnirea a avut loc în cursul zilei de luni, 17 ocotombrie 2016, la Spitalul Județean “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare și au fost aduse în discuție, prin intermediul reprezentantelor grupului de Facebook “Mămici din Baia Mare”, mesajele a zeci de mame. Toate situațiile semnalate urmează a fi centralizate și supuse unei analize detaliate, în vederea găsirii celor mai bune soluții. De asemenea, s-a concluzionat nevoia transmiterii, pe viitor, a oricăror probleme, în timp real, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.
Acesta este doar începutul unei strânse colaborări între conducerea unității și mamele din Baia Mare.

Biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Localizare pe hartă

Top